Rezolutiunea contractului incheiat cu dezvoltatorii imobiliari

Mamutii care au “investit” milioane de dolari in domeniul imobiliar din Romania se clatina. Spun investit intre ghilimele pentru ca majoritatea dezvoltatorilor dupa ce au cumparat un teren s-au repezit la bancile cu dare de mana pentru a contracta “ca toata lumea” un credit imobiliar.

Acum dragii nostri investitori dupa ce au intarziat cu luni sau chiar ani predarea catre un client sau altul ! au un singur scop! REDUCEREA PIERDERILOR ! Problema este ca aceasta reducere a pierderilor se poate face doar prin transferul lor catre cei cu care au incheiat antecontractele – nimeni altii decat dumneavoastra cei care, din nou, ati contractat credite nbso online casino reviews pentru a le plati preturile exorbitante.

Din ce in ce mai multi dezvoltatori devin decenti declarand ca doresc sa nu piarda contracte si, in acest scop, sunt pregatiti sa faca concesii pentru a isi pastra clientii, in timp ce altii pur si simplu isi bat joc de clienti impunandu-le conditii de neacceptat sau speculandu-le necunoasterea intr-ale legilor.

Daca ati avut astfel de probleme va rugam sa postati pe acest blog problemele dumneavoastra! si sa ii atentionati pe ceilalti potentiali clienti de riscurile pe care si le asuma cand semneaza un antecontract de vanzare cumparare.

You May Also Like