Andreea Ioana Marin

Andreea-Ioana-Marin-3-1024x1536

ANDREEA IOANA MARIN – AVOCAT ASOCIAT

Pasiune si Determinare

Andreea Ioana MARIN s-a alaturat echipei Sora & Asociatii dupa ce activat ca si consilier juridic si apoi ca si avocat asociat in cateva societati de consultanta sau de avocatura din domeniul dreptului civil si comercial. In consecinta, Andreea Ioana MARIN si-a conturat experienta in principal in domeniul dreptului civil si comercial, al executarii silite, al achizitiilor publice si al dreptului imobiliar.

Avocat Andreea Ioana MARIN detine experienta relevanta in domeniul litigiilor si arbitrajului raportat la domeniile mentionate mai sus.

Andreea Ioana MARIN este o avocata dedicata profesiei, pasionata de fiecare caz abordat si extrem de determinata in obtinerea rezultatului pe care il urmareste.

Are experienta negocierilor contractuale in domeniul imobiliar, dar si in domeniul realizarii de intelegeri intre asociatii unei actuale sau viitoare societati comerciale. Aceste  experiente o aduc aproape si de domeniul specializat al inregistrarilor la registrul comertului, dar si la cartea funciara, impreuna cu toata procedura litigioasa aferenta acestor domenii.

Avocat Andreea Ioana MARIN a lucrat si in domeniul dreptului familiei unde s-a dedicat apararii drepturilor minorilor, in principal, dar si pentru protejarea drepturilor oricarui dintre soti in relatiile din interiorul, dar si din afara casatoriei.

Andreea a terminat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti sustinand lucrarea de licenta in domeniul dreptului civil. De asemenea, a urmat si cursurile de master in cadrul aceleasi facultati, in domeniul Dreptului International.

Este membru al Baroului Bucuresti.

Andreea Ioana MARIN vorbeste limbile engleza si spaniola.