Aniela Sora

ANIELA SORA – PARTENER

Ambitie Pentru Excelenta


Aniela Sora este Avocat Partener in cadrul firmei de avocatura Sora & Asociatii.

Este in cadrul firmei din 2009 si din acel moment a fost implicata in domeniul dreptului societatilor comerciale, litigiilor si arbitrajelor comerciale, contenciosului fiscal, achizitiilor publice, precum si in cazul recuperarilor de debite si procedurii de insolventa.

A obtinut rezultate remarcabile in domeniul contenciosului fiscal unde a acoperit toata aria de servicii incepand de la consultanta din timpul controlului fiscal, continuand cu contestatia administrativa si mai apoi in instanta unde a anulat decizii abuzive emise de diverse institutii apartinand de ANAF sau de Ministerul de Finante.

In ultimii zece ani a mai reprezentat societati de prima mana in cadrul procedurilor de arbitraj sau de insolventa si s-a specializat in domeniul achizitiilor publice avand calitatea de expert in achizitii publice.

Este un avocat cu o atentie extraordinara pentru detalii, care trateaza fiecare caz ca pe unul personal si care este are o inclinatie nativa spre excelenta, perfectiune si succes.

Educatie

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Transilvania. Ulterior, a urmat programul de Master in Dreptul Afacerilor la Universitatea Titu Maiorescu. Calitatea de expert in achizitii publice a dobandit-o dupa absolvirea cursurilor organizate de specialisti consacrati in domeniu.

Limba de comunicare

Vorbeste Engleza, Franceza si Romana.