Radu Sora

RADU SORA – MANAGING PARTNER

Avocat Si Arbitru

Radu Sora este Avocatul Coordonator al firmei de avocatura Sora & Asociatii. Detine o mare experienta in dreptul societatilor comerciale, contracte FIDIC, dreptul concurentei, energie, dreptul muncii, drept imobiliar, publicitate media, dreptul transporturilor, achizitii publice, recuperare de debite, procedura insolventei precum si arbitraj si litigii comerciale.

Pe langa calitatea de avocat coordonator al firmei de avocatura, Domnul Avocat Radu Sora a detinut si calitatea de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Domnul Avocat Radu Sora este, in acelasi timp, inscris pe lista arbitrilor de la Viena Arbitration Center (www.viac.eu).

In ultima perioada, Domnul Avocat Radu Sora lucreaza cu precadere in domeniul achizitiilor publice si in domeniul contractelor FIDIC atat in zona de litigii, cat si in cea de consultanta.

Domnul Radu Sora este membru al Baroului din Bucuresti, si in acelasi timp, este si membru a celei mai mari organizatii de practicieni in drept international: International Bar Association (IBA).

Este reprezentantul cabinetului de avocatura si in reteaua de firme independente de avocatura International Jurists.

A absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti.

Detine o diploma eliberata de Kennesaw State University din Georgia, Statele Unite – care certifica absolvirea cursurilor privind procedurile din instantele de judecata ale Statelor Unite ale Americii.

Este absolvent al cursurilor de formare mediatori organizate de Fundatia pentru Schimbari Democratice.

A urmat cursurile masterului in limba engleza “Arbitrajul Comercial International” de la Facultatea de Drept – Universitatea din Bucuresti. A absolvit cursurile de master cu lucrarea de disertatie “Extinderea efectelor conventiei arbitrale la nesemnatari”.

Lucrarea, o premiera in materie, ia in considerare posibilitatile de extindere ale unei conventii arbitrale la nesemnatari din punctul de vedere al legislatiei romane coroborate cu Regulile de Arbitraj ale Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Vorbeste Engleza, Italiana, Franceza si Romana.

Scanati sau apasati pe codul QR

pentru a vizualiza si adauga vCard-ul