Achizitii publice

Achizitii publice

Experienta castigata prin asistarea clientilor societatii in parcurgerea tuturor etapelor din cadrul procedurilor de achizitie publica ne ofera o pozitie privilegiata in piata serviciilor juridice din domeniu. Suntem capabili sa asistam clientii atat in redactarea si intocmirea ofertelor de participare la licitatiile publice cat si in redactarea, depunerea si sustinerea contestatiilor promovate la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) impotriva actelor vatamatoare savarsite de Autoritatea Contractante in timpul licitatiei.

Daca veti apela la noi reactia noastra va fi rapida, insa trebuie sa tineti cont ca orice notificare a masurilor de remediere, ca reprezinta conform noii legi in materie, procedura prealabila pentru a depune o contestatie, trebuie formulata si trimisa in termen de cel mult 10 sau 7 zile (in functie de valoarea estimata a licitatiei) de la momentul luarii la cunostinta despre actul vatamator savarsit de Autoritatea Contractanta. In consecinta, daca nu ne-ati contactat de la inceputul procedurii apelati-ne cat mai repede. Nu uitati sa aveti intotdeauna o copie a completa a ofertei depuse ! Va fi mai mult decat necesara pentru redactarea contestatiei in cunostinta de cauza!

Trebuie sa ne alegeti deoarece cunoastem in amanunt legea achizitiilor publice ceea ce ne face capabili sa va asistam atat in procedura licitatiei publice in toate formele acesteia, cat si ulterior in cazul in care sunteti nemultumiti de actele de procedura din cadrul licitatiei si doritia sa atacati sau sa contestati actele sau deciziile autoritatii contractante.