Publicitate – Media

Publicitate – Media

O parte importanta a clientelei Cabinetului provine din zona Publicitate – Media. Printre Clientii Cabinetului se gasesc atat agentii de publicitate (productie si creatie), regii de vanzari spatii media indoor, outdoor, radio si TV, precum si societati care detin spatii de publicitate in domeniul printului si outdoorului.

Pentru acesti clienti, pe langa serviciile juridice de consultanta generala necesare unei societati comerciale, in acestea fiind incluse servicii de redactare, revizuire si negociere contracte specifice domeniului, de reprezentare in cadrul litigiilor de munca, de reprezentare in fata Registrului Comertului, de recuperare si incasare a debitelor de la rau platnici, Cabinetul poate asigura si servicii de asistenta si reprezentare in cadrul procedurilor de achizitii publice (licitatii publice), precum si consultanta pentru redactarea contractelor de cesiune drepturi de autor ori pentru parcurgerea procedurilor de inregistrare marci la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Cabinetul poate furniza cu succes, beneficiind de experienta anterioara, asistenta juridica in domeniul reglementarilor CNA cu referire la conformitatea dintre legislatia aplicabila si storyboarduri si/sau spoturi de publicitate create de agentiile de publicitate.

Cabinetul a prestat cu succes si servicii de asistenta juridica pentru apararea clientilor sai in raport cu plangerile depuse de terti la Consiliul Roman pentru Practica in Publicitate in cazurile in care acestia invocau incalcari ale Codului de Practica in Publicitate.

Cabinetul de Avocatura Radu V. Sora este solutia optima in cazul in care clientul doreste o echipa de avocati care sa inteleaga piata de publicitate si intreg business-ul aferent.