Incepe o cariera

ARTICOLE

Incepe o cariera

Căutăm întotdeauna asociați care să se poată adapta la modul nostru de a face lucrurile și, cel mai important, la modul nostru de a gândi, pentru că înainte de a fi avocați suntem oameni și modul în care gândim este ceea ce ne definește.

Pentru studenții care doresc să învețe, oferim stagii care reprezintă o bună oportunitate de a începe o relație profesională care poate duce la o carieră în domeniul juridic.

Nu vă cerem să susțineți teste, dar considerăm că este necesar să avem o perioadă de încercare începând de la o săptămână la o lună, astfel ambele părți vor putea înțelege mai bine dacă sunt compatibile, dacă ambele părți pot beneficia de această relație, și cel mai important, dacă aveți acea scânteie necesară pentru construirea unei viitoare cariere în domeniul juridic … vorbim despre Pasiune!

Chiar credem că Pasiunea este diferența dintre a avea un loc de muncă și a avea o carieră!

Căutăm oameni provenind din medii diferite și credem că fiecare persoană poate avea o șansă, dacă a fost admisă în Barou și dacă este suficient de pasionată.

Cu toate acestea, chiar și lista de mai jos nu este eliminatorie, dar va constitui un avantaj:

O bună cunoaștere a limbii engleze, scrisă și vorbită, orice altă limbă va fi un plus.
Un comportament bun în timpul Facultății de Drept, articole scrise / publicate sau participarea la dezbateri va fi un plus.
O bună prezentare profesională și o imagine adecvată profesiei, atât offline cât și online, vă poate ajuta mult. Nu uitați că oricine vă poate verifica imaginea publică pe care o aveți pe internet.

Viitorul începe acum!

Autor: Radu Sora

da

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

S-ar putea sa iti placa si

Update-Certificat de Situatie de Urgenta-2

Certificat de Stare de Urgenta (Galben) Modificari aduse de Ordinul MEEMA  882/2020 din 2.04.2020 Diferenta dintre venituri si incasari. Ordinul MEEMA 882/2020 a modificat regimul

Somajul Tehnic

Noi lămuriri prin adoptarea OUG nr. 32 din 30 martie 2020 Context: ultimele modificări aduse în privința acordării șomajului tehnic prin adoptarea O.U.G. nr. 32

UE-Coronavirus-Romania

UE – CORONAVIRUS – ROMANIA Fara a fi eurosceptici devine foarte clar ca Uniunea Europeana nu a putut gestiona aceasta criza, dand dovada de lipsa

Open chat