Incepe o cariera

ARTICOLE

Incepe o cariera

Căutăm întotdeauna asociați care să se poată adapta la modul nostru de a face lucrurile și, cel mai important, la modul nostru de a gândi, pentru că înainte de a fi avocați suntem oameni și modul în care gândim este ceea ce ne definește.

Pentru studenții care doresc să învețe, oferim stagii care reprezintă o bună oportunitate de a începe o relație profesională care poate duce la o carieră în domeniul juridic.

Nu vă cerem să susțineți teste, dar considerăm că este necesar să avem o perioadă de încercare începând de la o săptămână la o lună, astfel ambele părți vor putea înțelege mai bine dacă sunt compatibile, dacă ambele părți pot beneficia de această relație, și cel mai important, dacă aveți acea scânteie necesară pentru construirea unei viitoare cariere în domeniul juridic … vorbim despre Pasiune!

Chiar credem că Pasiunea este diferența dintre a avea un loc de muncă și a avea o carieră!

Căutăm oameni provenind din medii diferite și credem că fiecare persoană poate avea o șansă, dacă a fost admisă în Barou și dacă este suficient de pasionată.

Cu toate acestea, chiar și lista de mai jos nu este eliminatorie, dar va constitui un avantaj:

O bună cunoaștere a limbii engleze, scrisă și vorbită, orice altă limbă va fi un plus.
Un comportament bun în timpul Facultății de Drept, articole scrise / publicate sau participarea la dezbateri va fi un plus.
O bună prezentare profesională și o imagine adecvată profesiei, atât offline cât și online, vă poate ajuta mult. Nu uitați că oricine vă poate verifica imaginea publică pe care o aveți pe internet.

Viitorul începe acum!

Autor: Radu Sora

da

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

S-ar putea sa iti placa si

Retrospectiva 2023

2023 se va incheia in cateva ore. Si pentru ca initial am considerat ca acest an a fost sarac in evenimente se pare ca adevarul

Sora & Asociatii – Membru BRCC

Sora & Asociații tocmai a devenit cel mai nou membru al Camerei de Comert Britanico Române (BRCC) Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu noi parteneri