DESPRE

Prestam servicii juridice

Sora & Asociatii este un furnizor juridic comercial cu servicii complete, cu birouri în București, capitala și cel mai important centru industrial și financiar din România.

Pe de altă parte, cabinetul de avocatură Sora & Asociații are, de asemenea, o rețea juridică puternică în toate regiunile istorice ale României, având o cooperare foarte bună cu avocații din Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Constanța.

Din punct de vedere internațional, firma de avocatură Sora & Asociații Avocați este membră a rețelei internaționale din top 6 – Alliott Global Alliance – o alianță mondială de firme independente de drept, contabilitate și consultanță – și în acest sens este întotdeauna în contact cu parteneri și clienți internaționali.

Societatea de avocatură Sora & Asociații are o experiență excelentă în multe arii datorită diferitelor domenii de activitate ale clienților. Drept urmare, profesioniștii noștri dezvoltă strategii care funcționează deoarece cunosc și înțeleg numeroasele fațete ale mediului de afaceri românesc.

Pe lângă angajamentul nostru pentru un serviciu personalizat pentru clienți și reputația noastră pentru furnizarea de soluții inovatoare și practice, oferim o valoare remarcabilă clienților noștri, construim relații puternice și promovăm un mediu de lucru pozitiv, progresiv și creativ.