Alina Diana Ion

ALINA DIANA ION – AVOCAT

Atentie la detalii

Alina Diana ION s-a alăturat echipei SORA & ASOCIATII după ce a câștigat o experiență valoroasă în mai mult de 12 ani de servicii juridice pentru companii corporative atât în ​​domeniul consultanței, cât și al litigiilor.

Alina are o atenție deosebită la detalii, ceea ce o face partenerul potrivit pentru orice client care are nevoie de consiliere juridică sau reprezentare în instanță.

Ea a oferit asistență juridică uneia dintre cele mai proeminente companii de bere din România, care face parte dintr-o companie multinațională. Având acest rol, ea a acoperit domeniul regulilor de reglementare din acel domeniu specific, dar și fiecare aspect care guvernează viața de zi cu zi a unei mari companii (de exemplu, inclusiv participarea la negocierea contractelor la scară largă, consiliere în dreptul muncii , revizuirea reglementărilor campaniei promoționale, reprezentarea clientului în raport cu autoritățile statului etc.).

A lucrat ca avocat, fiind un membru valoros al departamentului de colaboratori al S&A, reprezentând cu succes atât interesele clienților noștri interni, cât și internaționali în regiunea Transilvania. Experiența ei a inclus lucrul pentru companii importante, precum și pentru diferite persoane, care o ajută să înțeleagă diferitele nevoi ale clienților.

Este specializată în confidențialitatea datelor (GDPR), dreptul corporativ, dreptul comercial și dreptul muncii, legate de dreptul corporativ.

Ca parte a angajamentului său în domeniul dreptului muncii, ea a participat la revizuirea contractului colectiv de muncă, încheiat la nivelul unei companii publice autogestionate.

Este licențiată în drept (LL.B.) la Facultatea de Drept de la Universitatea „Transilvania” din Brașov. De asemenea, are o diplomă de master în drept (LL.M.) în Dreptul afacerilor de la Universitatea „Titu Maiorescu” din București.

Vorbește engleză și română