Alina Nestor

Alina Nestor - Sora si Asociatii

ALINA NESTOR – Avocat

Luptatoare

Alina este un membru valoros al S&A, reprezentând cu succes atât interesele clienților interni cât și internaționali ai S&A în regiunea Moldovei românești.

Este specializată în dreptul comercial și al societăților comerciale, dreptul muncii, administrativ și penal.

Alina are, de asemenea, o vastă experiență în ceea ce privește absorbția fondurilor europene în agricultură, precum și în industria alimentară.

Alina este specializată în probleme agricole, de muncă și litigii comerciale. În ultimii ani, Alina a lucrat la unele dintre cele mai mari proiecte și probleme agricole din România, inclusiv asistență la o serie de achiziții agricole (mai multe dintre ele de pe piețele publice).

În calitate de consilier intern al unuia dintre cei mai mari operatori de animale vii din România, Alina a avut responsabilitatea afacerilor juridice ale fermei de păsări a grupului și a lucrat la probleme cum ar fi instalarea produselor alimentare combinate, plantele de incubație și procesele de creștere a păsărilor de curte, precum și la problemele abatorului. și tratarea apelor uzate. În plus, ea a sfătuit cu privire la respectarea de către ferme a reglementărilor agricole și a licențelor și permiselor existente.

Experiența recentă include:

  • membru al echipei care oferă consiliere și asistență unui mare grup agricol din Marea Britanie cu o serie de achiziții de ferme mari, inclusiv asistență pentru probleme și probleme post-închidere;
  • a condus trei importante proiecte SAPARD de multe milioane de euro, inclusiv:
  • negocierea unei serii de contracte de echipamente pentru ferme și abatoare
    consiliat cu privire la aspectele legale ale construcției unei stații de epurare și a unei stații de tratare a apei;
  • și supravegherea procesului de licitație și supravegherea construcției uzinei.
  • a reprezentat o mare operațiune agricolă în obținerea tuturor autorizațiilor și autorizațiilor de mediu necesare, inclusiv pentru eliminarea deșeurilor și tratarea apei.


LIMBI

Alina vorbește franceză, engleză, spaniolă, italiană și română.

MEMBRU

Baroul Român

EDUCAŢIE

Licențiat în drept (LL.B.) în drept de la Universitatea „Petre Andrei” din Iași
Master în Relații Internaționale și Integrare Europeană de la Școala Națională de Studii Politice și Administrație din București