Andrei Bodescu

ANDREI BODESCU – PARTENER

Competenta si Creativitate

Andrei Bodescu face parte din societatea noastra inca de la inceputul carierei sale juridice, cariera care a inceput cu un stagiu de practica. Acum el este cel mai nou Avocat Partener care contribuie la eforturile noastre permanente de a ne preintampina nevoile si asteptarile clientilor nostri.

El are cunostintele pe care le asteptati de la un practician senior al dreptului, amestecate cu energia si creativitatea de care aveti nevoie pentru a va stimula afacerea in conditiile unei legi armonizate la nivel comunitar, precum si in conditiile unui mediu IT in continua dezvoltare.

Andrei Bodescu stie sa traduca legea intr-o informatie pura si concisa ce poate fi folosita pentru a va desfasura activitatea in labirintul legislativ romanesc.

Este specializat in Dreptul societar/comercial, Drept civil, Reorganizare si insolventa, Solutionarea disputelor, Drept financiar si bancar.

Pregatirea sa academica include o diploma de licenta in drept (LL.B.) si un masterat in Drept Financiar, Bancar si al Asigurarilor, ambele obtinute în cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti.

Vorbeste fluent engleza si franceza.