Dalina Terzi

Dalina TERZI

DALINA TERZI – AVOCAT OF COUNSEL

Indrazneala si Talent

Dalina Ioana Terzi este avocat titular al Terzi P. Dalina Ioana – Cabinet de Avocat, cu care Sora & Asociații se află în relații contractuale de conlucrare din luna ianuarie 2024, aceasta activând ca OF COUNSEL pentru societatea noastră.

De-a lungul a peste 24 de ani de activitate (întâi ca avocat stagiar și apoi ca avocat definitiv), Dalina a gestionat cu succes proiecte extrem de diverse – de la cele de dreptul familiei, contencios administrativ, asigurări civile, real estate, drept societar, insolvență și reorganizare,  executări silite, răspundere civilă și/sau contractuală, până la cele din domeniul dreptului muncii și asigurărilor sociale.

Experiența profesională.

Pe parcursul carierei sale, Dalina Ioana Terzi a asistat și/sau reprezentat – in calitate de consultant legal sau avocat pledant – institutii ale statului de prim rang (Guvernul României, RAAPPS, Secretariatul General al Guvernului, Primaria Comunei Voluntari, Primarul Orasului Ticleni, Protoieria Mangalia, Comitetul Olimpic Român, SIF Banat Crișana, Imprimeria Națională RA, Spitalul Orasenesc Sf. Stefan Rovinari, Spitalul de Urgenta al MAI prof. Dr. Dimitrie Gerota etc), dar și renumite companii românești sau internationale (Automobile Dacia SA, SNP Petrom SA, S.N. Radiodifuziune, S.C. Ispat Sidex S.A Romtelecom S.A., Smithkline Beecham Trading Romania S.R.L., SC Amerom Television SRL, S.C. Onduline Materiale de Constructii S.R.L Thyssen Krupp, Michelin, Camusat, Secol Spa Italia, Grand Hotels, DHL International, Editura Corint, Fortis AG, Pargest, Petrotub SA, Romsat, Setelcom, SIG Corpoplast, Glaxosmithkline, Omegatech Enterprises Ltd, HSBC Bank International, Farmexpert SA, Forte Partners, Metropolitan Group), precum și o serie de personalităti publice (Andrei Plesu, Horia Roman Patapievici, Mircea Dinescu, Ion Tiriac, Ion Bugan, Bogdan Niculescu-Duvaz, Bogdan Naumovici, Cristian Boureanu, Calin Popescu Tariceanu, Andreea Balan), rata de succes a proiectelor gestionate de aceasta fiind remarcabilă.

Talentul personal pentru avocatură, pasiunea pentru latura juridică, dar și o capacitate excepțională de adaptare la orice particularități ale lucrului în echipă, alături de o impresionantă disciplină, de asumarea responsabilă a tuturor proiectelor preluate (fie că este vorba despre consultanță sau de litigii), de o imbatabilă atenție la detalii și de o empatie uneori indispensabilă pentru clienți, o fac pe Dalina Terzi avocatul pe care nu știai că îl cauți dar care te cucerește la prima interacțiune.

Limba de comunicare

Vorbeste Engleza, Franceza si Romana.

Linkedin

Facebook