Constructii

Constructii

Avocati constructii

Avocatii nostri sunt specializati in domeniul constructiilor. Avocatii nostri care activeaza in domeniul constructiilor au negociat contracte pentru executia de autostrazi si drumuri nationale. Au lucrat pentru Constructori si Proiectanti de Drumuri si Poduri. Avocatii nostri au ajutat constructori sau proiectanti sa participe si sa castige licitatii publice in domeniul constructiilor. Am avut dosare in contradictoriu, si am castigat, atat cu institutii publice locale sau centrale care administreaza infrastructura civila sau rutiera, inclusiv cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (Compania Nationala de Adminstrare a Infrastructurii Rutiere) CNADNR (CNAIR).

Am reprezentat proiectanti de drumuri si poduri si am castigat pentru acestia in litigii si arbitraje impotriva unor constructori de renume international.

Arma noastra cea mai puternica este ca avem avocati care inteleg chestiuni tehnice din domeniul constructiilor si, in consecinta, suntem calificati sa supraveghem intreaga procedura care se desfasoara in fata unui Tribunal Arbitral sau in fata unei instante nationale in cazul unui litigiu.

Am reprezentat clienti in arbitraje internationale desfasurate in fata ICC Paris sau in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Avem experienta concreta in domeniul:

Negocierii/Modificarii de Contracte de Antrepriza
Redactarii/Negocierii/Modificarii de Contracte de Proiectare
Asistentei si Reprezentarii in fata Comisiei de Adjudecare a Disputelor (CAD) FIDIC 1999

sau a Comisiei de Evitare/Adjudecare a Disputelor (CEAD) FIDIC 2017
Reprezentarii in Arbitraj International
Reprezentarii in revendicari intemeiate pe FIDIC

Putem oferi clientilor nostri dovezi cu privire la experienta noastra in Arbitrajul din domeniul constructiilor, deoarece, in toate cazurile adversarii nostri au promovat Actiune in Anulare si au pierdut, dovezile fiind publice, afisate pe site-ul instantelor competente.

In consecinta, in cazul in care activezi in domeniul constructiilor, te invitam sa lucrezi cu avocati specializati in acest domeniu, „AVOCATI CONSTRUCTII”  fiind cei mai indicati pentru acest domeniu.