RADU SORA. Membru in consiliul de administratie al International Jurists

RADU SORA. Membru in consiliul de administratie al International Jurists

Cu ocazia adunarii generale a retelei internationale International Jurists, adunare care a avut loc la Nurenberg, in perioada 22-24 Iunie 2017, domnul avocat Radu Sora a devenit membru in consiliul de administratie al International Jurists, aceasta calitate fiind formalizata in luna August 2017.

Reteaua a implinit 25 de ani de existenta, si in prezent este formata din mai mult de 1250 de avocati si personal auxiliar din 30 de tari.

SORA SI ASOCIATII SCA a devenit membra in International Jurists, asociatie de firme independente de avocatura cu sediul in Anglia, inca din anul 2011, cu ocazia adunarii consiliului de administratie de la Roma.

Prin membrii ei,  ij INTERNATIONAL JURISTS furnizeaza clientilor din intreaga lume expertiza legala internationala, dar si la nivel local.

Focusul acestei organizatii este sa asiste entitatile economice in domeniul dreptului comercial si dreptului international dar si, local, in jurisdictia fiecarui membru in domenii cum ar fi arbitraj si litigii, fuziuni si achizitii, insolventa, dreptul muncii, inregistrari marci, drept penal.

Membrii organizatiei sunt dedicati unei cooperari stranse, pentru a furniza clientilor servicii juridice de calitate inalta, in cea mai rapida maniera cu putinta.

International Jurists combina relatiile personale stabilite intre membri cu cunostintele acumulate de fiecare membru, in fiecare jurisdictie, oferind clientilor beneficiile ce pot fi aduse de o echipa internationala de avocati.

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

S-ar putea sa iti placa si

Update-Certificat de Situatie de Urgenta-2

Certificat de Stare de Urgenta (Galben) Modificari aduse de Ordinul MEEMA  882/2020 din 2.04.2020 Diferenta dintre venituri si incasari. Ordinul MEEMA 882/2020 a modificat regimul

Somajul Tehnic

Noi lămuriri prin adoptarea OUG nr. 32 din 30 martie 2020 Context: ultimele modificări aduse în privința acordării șomajului tehnic prin adoptarea O.U.G. nr. 32

UE-Coronavirus-Romania

UE – CORONAVIRUS – ROMANIA Fara a fi eurosceptici devine foarte clar ca Uniunea Europeana nu a putut gestiona aceasta criza, dand dovada de lipsa

Open chat