RADU SORA. Membru in consiliul de administratie al International Jurists

Cu ocazia adunarii generale a retelei internationale International Jurists, adunare care a avut loc la Nurenberg, in perioada 22-24 Iunie 2017, domnul avocat Radu Sora a devenit membru in consiliul de administratie al International Jurists, aceasta calitate fiind formalizata in luna August 2017.

Reteaua a implinit 25 de ani de existenta, si in prezent este formata din mai mult de 1250 de avocati si personal auxiliar din 30 de tari.

SORA SI ASOCIATII SCA a devenit membra in International Jurists, asociatie de firme independente de avocatura cu sediul in Anglia, inca din anul 2011, cu ocazia adunarii consiliului de administratie de la Roma.

Prin membrii ei,  ij INTERNATIONAL JURISTS furnizeaza clientilor din intreaga lume expertiza legala internationala, dar si la nivel local.

Focusul acestei organizatii este sa asiste entitatile economice in domeniul dreptului comercial si dreptului international dar si, local, in jurisdictia fiecarui membru in domenii cum ar fi arbitraj si litigii, fuziuni si achizitii, insolventa, dreptul muncii, inregistrari marci, drept penal.

Membrii organizatiei sunt dedicati unei cooperari stranse, pentru a furniza clientilor servicii juridice de calitate inalta, in cea mai rapida maniera cu putinta.

International Jurists combina relatiile personale stabilite intre membri cu cunostintele acumulate de fiecare membru, in fiecare jurisdictie, oferind clientilor beneficiile ce pot fi aduse de o echipa internationala de avocati.

RADU SORA. Membru in consiliul de administratie al International Jurists

You May Also Like