Sora & Asociatii – Membru BRCC

Sora & Asociații tocmai a devenit cel mai nou membru al Camerei de Comert Britanico Române (BRCC)

Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu noi parteneri și să urmărim noi oportunități împreună cu membrii BRCC.

„Camera de Comerț Britanică Română este o organizație care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România. Misiunea noastră este să facilităm și să creștem comerțul dintre aceste două țări prin dialog între afaceri.

Camera de Comerț Britanică Română joacă un rol influent în crearea și susținerea unui mediu în care liberul schimb și investițiile înfloresc. Prin facilitarea parteneriatelor și cu o rețea extinsă de membri corporativi și individuali influenți, Camera de Comerț Română Britanică oferă resursele, cunoștințele și suportul infrastructurii vitale companiilor din Marea Britanie pentru a profita la maximum de oportunitățile emergente în România și pentru companiile românești. pentru a face afaceri pe piețele consacrate din Marea Britanie.

Înființată în 1998, BRCC este o organizație independentă, deținută în întregime de membrii săi, cu birouri în Londra, București, Cluj și Timișoara.”

Sursa informatiei este AICI.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

S-ar putea sa iti placa si

Retrospectiva 2023

2023 se va incheia in cateva ore. Si pentru ca initial am considerat ca acest an a fost sarac in evenimente se pare ca adevarul

Sora & Asociatii – Membru BRCC

Sora & Asociații tocmai a devenit cel mai nou membru al Camerei de Comert Britanico Române (BRCC) Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu noi parteneri