Retrospectiva 2023

2023 se va incheia in cateva ore.

Si pentru ca initial am considerat ca acest an a fost sarac in evenimente se pare ca adevarul este undeva la mijloc. Adica depinde cu ce il compari. Asa ca m-am hotarat sa astern pe hartie cateva din lucrurile care s-au intamplat in acest an.

 

In februarie 2023 am participat la conferinta anuala din Dubai, la invitatia colegilor nostri de alianta Dr. Hadi Shahid, Anis Qaiser si Zaheer Qaiser. Am vizitat cateva Free Zone -uri, am avut intalniri cu oameni de afaceri, am avut placerea sa ajungem si la Expo Dubai (pentru a doua oara), am avut intalniri sociale printre care am avut sansa sa asistam si la un botez din lumea araba.

La sfarsit de martie inceput de aprilie 2023 am organizat conferinta Alliott Global Alliance de la Bucuresti, o premiera pentru aceasta alianta. Conferinta care a reunit peste 40 de membri din intreaga lume.

Personal, am participat la alegerile pentru Congresul UNBR, primul congres electiv in care m-am implicat dupa mai mult de 25 de ani de avocatura. Fapt care m-a facut sa inteleg mai bine politica dusa de colegii nostri din cadrul avocaturii romanesti si sa iau decizii pentru mai departe.

In timpul vacantei judecatoresti am continuat munca pentru clientii nostri participand in cauze urgente sau, pentru clientii nostri din domeniul IT, constituind societati in Germania sau Franta in dorinta de a ataca piete performante chiar de la ele de acasa.

In Septembrie si Octombrie 2023 am participat si la alegerile din cadrul Baroului Bucuresti unde, in mod surprinzator, am devenit Membru al Comisiei de Disciplina din cadrul Baroului București, Membru supleant al organului de conducere al Baroului București, Cenzor al Casei Naționale de Asigurări a Avocaților – Filiala București Ilfov. Membru supleant în consiliul de administrație al Casei Naționale de Asigurări a Avocaților – Filiala București Ilfov. Adresez si pe aceasta cale multumiri colegilor care m-au votat si care, astfel, mi-au acordat increderea lor pentru un mandat de 4 ani, asigurandu-i ca voi face tot ceea ce imi va sta in putinta pentru a reusi sa ating obiectivele propuse.

De asemenea, ulterior acestor alegeri trebuie mentionat ca am devenit si arbitru la Curtea de Arbitraj Profesional de pe langa Baroul Bucuresti.

La final de octombrie, inceput de noiembrie 2023, am participat la intalnirea internationala a Alliott Global Alliance de la Grand Hyatt din Atena, Grecia, ocazie cu care ne-am intarit relatiile cu unii din membrii AGA din toata lumea, iar cu altii am pus bazele unei colaborari viitoare.

Intre toate aceste evenimente, echipa Sora si Asociatii a participat la vanzarea unor active de peste 150 milioane de Euro. A ajutat trei companii sa obtina finantare de aproape 40 milioane de Euro pentru dezvoltarea afacerilor lor. A reusit finalizarea unui dosar prin care s-a obtinut exonerarea de la plata a sumei de 5 milioane de Euro – asta dupa o lupta complexa de mai mult de 10 ani. A lucrat activ pentru 5 companii din domeniul constructiilor ca sa isi indeplineasca obiectivele curente. Am inceput lucrul pentru o alta societate din domeniul proiectarii de drumuri si poduri. A fost implicata in 3 arbitraje internationale in fata a trei institutii diferite. A sprijinit continuu clientii permanenti ai societatii noastre. A participat si la niste licitatii publice si desi rezultatul i-a fost nefavorabil, echipa a capatat experienta pentru viitor. A castigat in foarte multe cazuri, a si pierdut in cateva, dar peste toate a dat totul pentru client si pentru societatea noastra.

Pentru toate aceste realizari trebuie sa le multumesc clientilor nostri, dar mai ales echipei care a reusit sa ramana impreuna si sa incheie un alt an de munca si efort. Aici trebuie sa ii mentionez pe colegii mei din cadrul societatii si anume Andrei Bodescu, Aniela Sora, Corina Florea, Diana Kun si Daniela Cocosila.

In fine, la sfarsit de an, a trebuit sa ma ocup putin si de sanatate si, in consecinta, am pus in practica decizii amanate de ceva timp.

Acestea au fost cateva din lucrurile intamplate in anul ce aproape s-a incheiat.

Parca nu a fost asa de rau. Dar intotdeauna este loc de mai bine.

Sarbatori fericite, tuturor.

Sa avem un an mai bun cu totii.

#SORALAWYERS

#PASSIONFORLAW

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

S-ar putea sa iti placa si

Retrospectiva 2023

2023 se va incheia in cateva ore. Si pentru ca initial am considerat ca acest an a fost sarac in evenimente se pare ca adevarul

Sora & Asociatii – Membru BRCC

Sora & Asociații tocmai a devenit cel mai nou membru al Camerei de Comert Britanico Române (BRCC) Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu noi parteneri