Contestati, Contestati si iar Contestati!

A inceput curatenia de vara! Guvernul si basescu isi pune in practica proiectul „Sa traiti bine!”. Administratiile financiare au inceput sa sprijine populatia cu somatii, titluri executorii si popriri pe conturi. Ce conteaza ca una scrie pe somatie si titlu si alta pe adresa de poprire! mergem cu tupeu inainte! La fiecare colt de strada statul sta la panda indeplinindu-si doar rolul de colector nu si de servitor sau aparator (a se vedea: To Serve and Protect)! Ce conteaza ca se inchid strazi si nu mai sunt locuri de parcare! Primariile impreuna cu Politia si cu firmele clientelare ridica masini! Pretul ridicarii: ieftin ca braga, in jur de 800 RON pentru prima zi si apoi  tarif pe ora … ca doar s-a investit mult in licitatie!

Administratiile de orice tip sunt ele, Guvern, Primarie sau Financiare au trecut serios la atac! Plus ca au invatat ca se poate fura legal! O lege data de Parlament sau o hotarare de consiliu local fie ea ilegala sau neconstitutionala, produce efecte pana cand este anulata sau abrogata! A se vedea taxa de prima inmatriculare, furtul la drumul mare al Primariei Constanta cu taxa de trecere din Mamaia, hotararile prin care se permite prestarea de servicii in valoare de 800 de RON pentru ridicarea unei masini, asta in conditiile in care avem salarii lunare mai mici decat aceasta valoare, in conditiile in care lipsa banilor din piata mondiala afecteaza grav si piata romaneasca, in conditiile in care firmele private dau faliment pe capete, iar mii de oameni isi pierd locurile de munca!

Si noua ce ne ramane?

Sa contestam la nesfarsit procese verbale intocmite in baza unor legi strambe! sa fim batjocoriti pe banii nostri de cei care ar trebui sa ne slujeasca si nu sa ne talhareasca!

Am inceput sa redactam si sa depunem contestatii pentru ca ele devin absolut necesare daca dorim sa incercam sa ne opunem marii actiuni de bataie de joc a celor care ne administreaza!

In acest moment, ne punem ultima speranta in judecatorii care sunt convins ca sunt sufocati si scarbiti de multimea de contestatii! Va rugam ajutati-ne ! realizati ca sunteti singurii care puteti ajuta acest popor in acest moment!

Asa ca va rugam doamnelor si domnilor care judecati si impartiti dreptatea,, aplecati-va mai atent asupra contestatiilor si admiteti-le pentru ca majoritatea sunt intemeiate! pentru ca majoritatea amenzilor sunt imorale si incorecte! pentru ca majoritatea nici macar nu ajung la stat ci in buzunarele private ale prietenilor celor cu stea in frunte!

In incheiere nu pot sa spun decat ca sunt consternat ca o contestatie nu mai este o cauza care necesita judecata de urgenta – mai nou instantele nu mai dau termene in vacanta judecatoreasca pentru aceste cauze!

Deci, cum ramane, ii lasam sa isi bata joc de noi?

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

S-ar putea sa iti placa si

Retrospectiva 2023

2023 se va incheia in cateva ore. Si pentru ca initial am considerat ca acest an a fost sarac in evenimente se pare ca adevarul

Sora & Asociatii – Membru BRCC

Sora & Asociații tocmai a devenit cel mai nou membru al Camerei de Comert Britanico Române (BRCC) Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu noi parteneri